ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Υπάρχουν τρεις διαθέσιμοι τύποι διαμερισμάτων:

  • 14 τριάρια: 2 κρεβατοκάμαρες & σαλόνι/κουζίνα για 4 – 5 άτομα.
  • 4 δυάρια: 1 κρεβατοκάμαρα & κουζίνα, για 2 άτομα.
  • 4 μονόχωρα (studio), για 2 άτομα.

Όλα τα διαμερίσματα έχουν μπαλκόνια, με αρκετό χώρο για να κάτσουν όλοι οι καλεσμένοι γύρω από το τραπέζι και να απολαύσουν τη θέα.

Τα διαμερίσματα είναι άνετα και λειτουργικά. Είτε θέλετε μια βάση για τις περιηγήσεις σας στη περιοχή είτε θέλετε απλά να χαλαρώσετε, τα διαμερίσματα μπορούν να είναι το ιδανικό σας περιβάλλον.

Τριάρια Διαμερίσματα

4-5 Άτομα
2 Κρεβατοκάμαρες
Σαλόνι/Κουζίνα

Δυάρια Διαμερίσματα

2 Άτομα
1 Κρεβατοκάμαρα
Κουζίνα

Μονόχωρα (Studio)

2 Άτομα
2 Μονά Κρεβάτια
Δωμάτιο Κουζίνα

Διαμερίσματα με 2 κρεβατοκάμαρες

Αυτά τα διαμερίσματα είναι κατάλληλα για οικογένειες ή δυο ζευγάρια φίλων. Μια κρεβατοκάμαρα έχει διπλό κρεββάτι, ενώ η άλλη έχει δυο μονά, που αν χρειαστεί ενώνονται. Αν χρειαστεί, μπορούμε να διαθέσουμε ένα παρκοκρέβατο για μωρό, στην διπλή κρεβατοκάμαρα, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Στο υπόλοιπο διαμέρισμα, το μπάνιο είναι και δωμάτιο-ντουζιέρα, η σαλοτραπεζαρία διαθέτει έναν καναπέ και τραπέζι για 4-5 άτομα, ενώ υπάρχει μια απλή αλλά εύχρηστη κουζίνα. Επίσης περιλαμβάνεται στη τιμή τηλεόραση και ανεξάρτητος κλιματισμός σε όλους τους χώρους.

Εάν υπάρχει και πέμπτος καλεσμένος, ο καναπές μετατρέπεται σε ένα άνετο μονό κρεββάτι. Σε κάθε περίπτωση, τα μπαλκόνια σε αυτά τα διαμερίσματα έχουν άνετο χώρο είτε για τέσσερις είτε για πέντε καλεσμένους.

Previous
Next
Previous
Next

Διαμερίσματα με 1 κρεβατοκάμαρα

Αυτά τα διαμερίσματα είναι κατάλληλα για ζευγάρια. Έχουν μια κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεββάτι, μπάνιο και κουζινοτραπεζαρία. Το υπνοδωμάτιο έχει κλιματισμό. Η ύπαρξη 2 ανεξάρτητων χώρων επιτρέπει στον ένα καλεσμένο να κοιμάται ενώ ο άλλος κυκλοφορεί!

Το μπάνιο είναι και δωμάτιο-ντουζιέρα, ενώ η κουζινοτραπεζαρία έχει ένα τραπέζι 2-3 ατόμων και μια απλή και εύχρηστη κουζίνα. Η τηλεόραση και ο κλιματισμός περιλαμβάνονται στη τιμή.

Studios

Αυτά τα διαμερίσματα θα μπορούσαν να περιγραφούν ως πολύ ευρύχωρα δωμάτια ξενοδοχίου με επιπλέον κουζίνα. Είναι κατάλληλα τόσο για ζευγάρια όσο και για παρέες, έχοντας δυο μονά κρεββάτια. Όλα τα δωμάτια έχουν κλιματισμό.

Το μπάνιο είναι και δωμάτιο-ντουζιέρα, ενώ στον υπόλοιπο χώρο υπαρχει ένα τραπέζι 2-3 ατόμων και μια απλή και εύχρηστη κουζίνα.  Η τηλεόραση και ο κλιματισμός περιλαμβάνονται στη τιμή.

Αξίζει να πούμε ότι οι κουζίνες των studios και των διαμερισμάτων ενός υπνοδωματίου είναι ίδιες με αυτές των υπολοίπων διαμερισμάτων. Η μόνη διαφορά είναι στο μέγεθος της τραπεζαρίας. Πιστεύουμε ότι οι καλεσμένοι μας πρέπει να μπορουν να διαλεξουν το διαμέρισμα που πραγματικά θέλουν, χωρίς να ανησυχούν για “κρυμμένες” παροχές
Previous
Next